ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ/ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

4ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης

 

 

Το Σχολείο μας ανήκει στην Δ.Δ.Ε Ξάνθης, η οποία με τη σειρά της ανήκει στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α. Μακεδονίας&Θράκης. Το Σχολείο μας λειτουργεί στην πόλη της Ξάνθης και είναι ένα από τα τέσσερα Γενικά Λύκεια της πόλης μας.

Αυτός ο ιστότοπος ελπίζουμε να βοηθήσει στην καλύτερη ενημέρωση της κοινωνίας για τις δυνατότητες και δραστηριότητες του Σχολείου μας, αλλά και στην πληροφόρηση της εκπαιδευτικής κοινότητας σε ότι αφορά τις ανακοινώσεις του Σχολείου, την ηλεκτρονική διακίνηση εκπαιδευτικού υλικού, τα στοιχεία όσων απασχολούνται στο Σχολείο, τα θέματα που αφορούν τις σπουδές καθώς και οποιαδήποτε άλλη χρήσιμη πληροφόρηση.

 

Η σελίδα του σχολείου μας στο facebook είναι ανοιχτή σε όλους. Μπορείτε να σχολιάζετε, να ανεβάζετε φωτογραφίες κ.τ.λ. Περιμένουμε την ενεργή συμμετοχή σας.

 Ιστορική Αναδρομή

Το Σχολείο ιδρύθηκε το 1999 ως συνέχεια του 1ου Τεχνικού Λυκείου Ξάνθης και τις 3 πρώτες χρονιές συστεγάστηκε με το 1ο ΕΠΑΛ Ξάνθης.

Από το 2002 και μετά συστεγάζεται με το 5ο Γυμνάσιο Ξάνθης με την υπόσχεση ότι θα μεταφερθεί σε δικό του κτίριο, υπόσχεση η οποία έμεινε στα λόγια.                                                                                                                           

Το 2011 παραχωρήθηκε από το Δήμο Ξάνθης οικόπεδο και έκτοτε εκπονούνται οι μελέτες κατασκευής του κτιρίου, αφήνοντας έτσι μια ελπίδα ότι το 4ο Λύκειο θα αποκτήσει επιτέλους δικό του υπερσύγχρονο κτίριο.

 

                                            ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

                                 Σχολ. έτος 2017-18

 Προς Τουριστικά γραφεία

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για μετακίνηση στο ΚΠΕ Βιστωνίδας                          ( Φάκελος Εκπαίδευση/εκδρομές)

 

Πρόσκληση Παρουσίασης Στρατευσίμων στις ΣΥ (Κατάθεση δελτίου απογραφής γεννηθέντων το 2000)

 https://myschool.sch.gr/help/myschool_prosklisi_strateusimwn_klasi_2021.pdf

 

 

    Τις προσφορές των τουριστικών γραφείων για την 4ήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη θα τις βρείτε στo φάκελο εκπαίδευση- εκδρομές.Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με το τουριστικό γραφείο ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ travel.

                            

 

 

                                        ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

O πρόεδρος του 15μελούς μας παραδίδει το ποσό που μάζεψαν τα παιδιά μας (180 ευρώ) στη Μητρόπολη υπέρ του τραπεζιού της αγάπης! Την Τετάρτη 20/12 η Α Λυκείου ( χριστιανοί και μουσουλμάνοι) βοήθησε μάλιστα στην προετοιμασία του μεσημεριανού και γύρισε στο Σχολείο ενθουσιασμένη!

 

                                 ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Συγχαρητήρια σε όλους τους/τις αιμοδότες/τριες μαθητές /τριες μας που συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης η "Αγάπη".

 

 Εξαιρετική ήταν η εορταστική εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου του σχολείου μας. Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους κ. Τεκέογλου Ιωάννη, τον κ. Μουλούδη Δημήτριο και τον κ. Ευαγγελίδη Βασίλειο για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης! Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες για τη βράβευση τους για την άριστη σχολική επίδοση της περσινής χρονιάς καθώς και όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες που παρακολούθησαν την εκδήλωση για την άψογη συμπεριφορά τους!

 

Η διευθύντρια καλεί τους κηδεμόνες και γονείς την Παρασκευή, 22/9/2017 στις 18:30, στους χώρους του Σχολείου, προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία του Σχολείου, για ζητήματα σπουδών και τη δημιουργία Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο αγιασμός του σχολείου θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 10 π.μ Οι μαθητές/τριες μας παρακαλούνται να έχουν τις σχολικές τσάντες τους γιατί θα τους/τις δοθούν τα σχολικά βιβλία.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1) ΓΙΑ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΤΙΣ

6 , 13, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017.

2) ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ/ΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ.

 

 

 

 

 

 

 

© 2013 4o Γενικό Λύκειο Ξάνθης :: Σχεδίαση - Υλοποίηση: Παναγιώτης Κεχαγιάς ΠΕ03 :: Hosted by SCH